• Laagste prijs garantie
  • Vóór 14:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 10 jaar garantie

Duiven verjagen balkon

Duiven verjagen balkon

Zit je net lekker met je kopje koffie op het balkon, vliegen de duiven af en aan....

Heel veel mensen hebben last van duiven op het balkon of vogels op de balkonreling. Duiven zorgen daar voor overlast doordat er duivenpoep op het balkon komt en de vogels lawaai maken. Duivenstront op het balkon is erg vervelend, daarom is het verstandig de vogeloverlast te voorkomen door de duiven te weren van uw balkon.

Welke duivenwering balkon?

Bestaat er balkonduivenwering, waar koop ik duivenpinnen of welke pinnen moet ik op een balkon plaatsen zijn veel voorkomende vragen. Ook krijgen we regelmatig de vraag welke soorten duivenwering het meest geschikt zijn voor het plaatsen op een balkon. Duiven weren van het balkon kan op deze twee manieren:

  1. Je kunt kiezen voor het plaatsen van duivennetten tegen duivenoverlast maar vaak vindt men dit niet mooi en geen duurzame oplossing tegen de vogeloverlast. Het ophangen van de vogelnetten op het balkon kan een lastige en gevaarlijke klus zijn. Hierdoor kun je het monteren van duivennetten beter aan een ongediertebestrijder overlaten, dit brengt hoge kosten met zicht mee.
  2. Een betere oplossing tegen duivenoverlast op de balkonrand is het plaatsen van duivenpinnen. Duivenpinnen zijn zeer effectief én de duivenwering is eenvoudig zelf te plaatsen. Onze duivenprikkers zijn geschikt voor het verjagen van alle soorten duiven en vogels van gelijke grootte.

Duiven op balkon

Op een balkon heb je vaak beperkte ruimte voor het plaatsen van duivenwering. Omdat het soms niet wenselijk is blijvende schade aan te brengen door in muren te moeten boren, hebben wij onze duivenpinnen zo ontwikkeld dat ze heel makkelijk met onze speciale duivenpinnenlijm óf met Tie wraps vastgemaakt kunnen worden aan of op de reling van uw balkon. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Geen blijvende schade aan gevel, ondergrond of muren
  • Geen dure en tijdrovende herstelwerkzaamheden achteraf
  • Zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen

Soorten duivenpinnen

Alle duivenwering van Prixxs is gemaakt van Uv-bestendig kunststof, we hebben rvs duivenpinnen en volledig plastic vogelpinnen. Zowel de rvs duivenstrips als de plastic duivenpinnen zijn zeer effectief tegen het weren van vogels van uw balkon. De duivenpikkers zijn volledig onderhoudsvrij en doordat de pinnen enigszins buigzaam zijn, is de vogelwering diervriendelijk. Voor beide producten garanderen wij een effectieve werking van 10 jaar! 

De keuze tussen de RVS en kunststof pinnen is volledig afhankelijk van je smaak, de effectiviteit in het weren van duiven is gelijk. In onderstaande tabel kun je de kunststof duivenpinnen en de rvs duivenpinnen voor op het balkon vergelijken:

 

Duivenpinnen Kunststof

Duivenpinnen RVS

Plaatsing balkon mogelijk

Ja

Ja

Lengte per strip

33,5 cm

33,5 cm

Gewicht per stuk

52 gr

64 gr

 Zelf te monteren

Ja

Ja

Diervriendelijk

Ja

Ja

Montage opties/ verwijderbaar/ herbruikbaar

Te monteren met Tie- wraps (makkelijk weg te halen en later te hergebruiken) of te monteren met montagelijm

Te monteren met Tie- wraps (makkelijk weg te halen en later te hergebruiken) of te monteren met montagelijm

Prijs

1,79 euro

2,08 euro

 

Nog niet helemaal zeker van de keuze? We verwijzen je graag naar onze keuzehulp, hier staan alle specificaties nog eens voor je op een rijtje.

Mocht je hierna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Gelieve de getallensequens in het onderstaande tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.