• Laagste prijs garantie
  • Vóór 14:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 10 jaar garantie

Duivenpinnen RVS of Duivenpinnen Kunststof?

Regelmatig krijgen we de vraag welke soort duivenpinnen beter zijn tegen het weren van vogels. Prixxs duivenpinnen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal of uit UV-bestendig kunststof. Ze zijn beiden even effectief, door de licht meeverende pinnen diervriendelijk, volledig onderhoudsvrij en geschikt voor wering van alle soorten duiven en vogels van gelijke grootte. Voor beide producten garanderen wij een effectieve werking van 10 jaar! 

Waar zit het verschil hem in? In de prijs! De Kunststof Duivenpinnen zijn goedkoper, dit is echter niet merkbaar in de kwaliteit. De RVS Duivenpinnen hebben extra productiehandelingen nodig en zijn daarom duurder van prijs. Het kiezen tussen de RVS en kunststof pinnen is volledig afhankelijk van uw smaak. In onderstaande tabel kunt u de belangrijkste punten van beide pinnen zien:

 

 

Duivenpinnen Kunststof

Duivenpinnen RVS

Diervriendelijk

Ja

Ja

Beschermende breedte

205mm

205mm

Blikseminslag mogelijk

Nee

Ja

Storing van radar mogelijk

Nee

Ja

Gewicht per stuk

52g

64g

Zichtbaarheid

Voor mens van afstand moeilijk zichtbaar

Voor mens zichtbaar aanwezig

Prijs

1,65 euro

1,95 euro

 

Voor verdere specificaties verwijzen wij u graag door naar de productpagina van de Kunststof of RVS duivenpinnen. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Gelieve de getallensequens in het onderstaande tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.