• Laagste prijs garantie
  • Vóór 14:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 10 jaar garantie

Montagelijm

Montagelijm

In onze vorige blogs hebben we je verteld over de verschillende montagemogelijkheden voor duivenpinnen. In dit blog willen we specifiek in gaan op veel voorkomende vragen over het bevestigen van duivenpinnen met lijm.

Duivenpinnen lijmen moet altijd op een schone en droge ondergrond, zorg er dus voor dat vuil verwijderd is vóór je begint met het monteren van de duivenpinnen met lijm.

Voor het lijmen van duivenpinnen gebruik je onze speciale montagelijm. Deze montagelijm voor duivenpinnen is uitgebreid getest en geschikt voor het lijmen op daken, daktrim, dakranden en nokvorsten. Ook lijmen op steen, hout, metaal of beton is geen enkel probleem. Onze duivenpinnen montagekit is geschikt voor verlijming op heel veel verschillende ondergronden zoals koper, natuursteen, glas of een houten schutting.  

Soudal Silirub lijm kan gebruikt worden op alle ondergronden behalve EPDM en bitumen. Als je deze speciale vogelpinnenlijm gebruikt voor het verlijmen van duivenpinnen van PRIXXS ontvangt u automatisch een garantie van 10 jaar op de effectieve werking van onze duivenpinnen!

Onze lijm is een transparante siliconenlijm en wordt veelvuldig gebruikt voor het verlijmen van PRIXXS duivenpinnen. De duivenpinnen montagelijm is weer en wind bestendig en kan tegen de hitte van de zon op het dak.

Het plaatsen van duivenpinnen is heel eenvoudig. De tube lijm plaats je in een lijmpistool, hierna kun je beginnen met het maken van een dik lijmspoor en druk je de duivenpinnen strips stevig in de lijm. Als de montagelijm door de gaatjes van de strips omhoog komt zit, zal de duivenstrip goed blijven zitten.

Met één tube siliconenlijm kun je ongeveer 7 meter / 21 strips duivenpinnen verlijmen. Wees niet te zuinig met lijm, de duivenpinnen moeten in een dik lijmspoor aangebracht worden om een goede hechting te kunnen garanderen. (Bij het gebruik van een andere soort lijm of bij gebruik van Soudal Silirub op EPDM of bitumen ondergrond vervalt het recht op garantie)

Je bent nu helemaal op de hoogte over onze speciale duivenpinnenlijm en kunt aan de slag!

Gelieve de getallensequens in het onderstaande tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.