• Laagste prijs garantie
  • Vóór 14:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 10 jaar garantie

Vogeloverlast

Vogeloverlast

Er bestaan onder de groep zangvogels bekende “nachtzangers”. Zoals de nachtegaal. Maar al heel vroeg, wel twee uur vóór zonsopkomst beginnen de merels en zanglijsters al te zingen. Dit zijn vogelsoorten met grote ogen. Die vangen veel licht waardoor zij het eerste licht van de dag opvangen. Daarna haken steeds meer vogels met hun gezang aan. Rond zonsopkomst is de zangpiek met de meeste soorten en de hoogste activiteit.

Duivenoverlast

Vooral merels starten dus graag vroeg in de ochtend op de rand van een dak (dicht bij je slaapkamer) de dag. Het gekras en gekir kan je uit je slaap halen, nét als jij je nog één keer om wilde draaien.

Het is dus niet zo gek dat jij, nu het weer eerder licht is en de vogels weer vroeg in de ochtend geluid gaan maken vogeloverlast ervaart.

Duiven op het balkon, vogels op de dakrand, vogels op de dakkapel, merels op het dak, ze kunnen voor heel wat overlast zorgen.

Mereloverlast

Gelukkig is hier iets tegen te doen en zul je snel weer kunnen genieten van je rust.

Prixxs duivenpinnen zijn strips met pinnen om duivenoverlast te voorkomen. De vogelpinnen weren vogels van het formaat van een duif, ook voor merelwering dus. De duivenpinnen zijn eenvoudig op het dak of op de dakrand te monteren. Merelpinnen zorgen ervoor dat merels, duiven en andere vogels van dat formaat niet meer kunnen landen, daardoor gaan ze opzoek naar een nieuwe plek om te zitten (én te zingen)

 

Overlast van

Oplossing

Soort

Merels

Duivenpinnen

Rvs of kunststof

Duiven

Duivenpinnen

Rvs of kunststof 

Kauwen

Duivenpinnen

Rvs of kunststof

Meeuwen

Meeuwenpinnen

Rvs

Wat doen tegen vogelgeluiden?

  1.       Bestel duivenpinnen vandaag, volgende werkdag in huis
  2.       Makkelijk zelf te monteren
  3.       10 jaar garantie
  4.       Geen vogeloverlast meer!

 

Voor meer informatie over welke soorten vogelwering je het beste kunt plaatsen verwijs ik je graag naar onze productpagina, hier vind je al onze soorten duivenpinnen en meeuwenpinnen.

 

Gelieve de getallensequens in het onderstaande tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.