• Laagste prijs garantie
  • Vóór 14:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 10 jaar garantie

Verzending

Vandaag bestellen, overmorgen in huis!

Het dagelijks verzenden van duivenpinnen binnen België wordt verzorgd door onze pakketdienst met Track & Trace service. Webshop bestellingen die wij ontvangen op werkdagen voor 14.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans wordt het pakket binnen 1 werkdag na bestelling afgeleverd. In uw pakket treft u een pakbon aan. De factuur zal per e-mail worden verzonden.

Wilt u de bestelling op uw werk of ander adres ontvangen?

Dat kan bij ons. U kunt dat heel eenvoudig aangeven in het bestelscherm van onze webshop. U kunt in het bestelscherm het factuuradres laten afwijken van het afleveradres.

All-in tarief voor verzenden!

Voor het verpakken en verzenden van PRIXXS duivenpinnen binnen België berekenen wij, ongeacht gewicht en grootte van de bestelling, een standaardtarief van € 6,75 inclusief BTW per order. U kunt in het bestelscherm tevens laten afleveren in Nederland. Hiervoor gelden dezelfde tarieven.

Uitgestelde levertermijn is mogelijk!

Wilt u alvast bestellen maar het pakket nog niet ontvangen omdat u bijvoorbeeld op vakantie bent? Dat kan. U kunt dat aangeven in het tekstveld opmerkingen in onze webshop. Dan houden wij rekening met uw verzoek en zullen op de gewenste datum leveren.

Bestellingen buiten België?

Wilt u in het buitenland bestellen en ontvangen? Voor zendingen vanuit en naar Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland kunt u zich wenden tot onze duivenpinnen websites in het betreffende land. Stuur een e-mail naar info@prixxs.be en ontvang een website-link naar onze spaanse, franse en duitse websites. Wij bieden daar uiteraard dezelfde service en kwaliteit die u van ons gewend bent!